۸ راهکار برای مقابله با سختی‌های زندگی دیوان عدالت هم شکایت بازنشستگان در مورد افزایش مستمری‌ها را رد کرد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای آرتریت یا التهاب مفاصل کدام است؟ پیامدهای استفاده از تلفن همراه در سلامت کودکان مستمری فروردین‌ماه مددجویان سازمان بهزیستی پرداخت می‌شود بدهی آموزش‌وپرورش به فرهنگیان بابت پاداش پایان‌خدمت ۱۴۰۲ | معوقاتی که تا اسفند پارسال تسویه شد چطور کار و زندگی مان را از هم جدا کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه ٢۶ اردیبهشت ١۴٠٣) | تداوم بارش باران و هوای خنک تا اواسط هفته آینده نشست بررسی راهکار‌های کسب مرجعیت علمی، فناوری و نوآوری در مشهد برگزار شد طوفان با سرعت ۹۰ کیلومتر برساعت سبزوار را درنوردید (۲۶ اردیبهشت) + فیلم از شر دبش تا شهر دبش! رهایی از چوبه دار با ضمانت آقا | روایت بانوی مشهدی محکوم به قصاص که نجات یافت تعرض وکیل قلابی به زنان با تعارف کیک سمی در مشهد + عکس پرداخت حقوق معلمان خرید خدمات و حق‌التدریس به روز شد راه اندازی خط تولید قطره های چشمی با همکاری شریک آلمانی در مشهد مشارکت ۳۰۰ میلیاردی مردم خراسان رضوی در مرمت مساجد و آثار تاریخی واکاوی روان‌شناختی ۳ پرونده همسرکشی جدید در مشهد تداوم بارش باران در کشور تا پایان اردیبهشت ماه فیلم قمه‌کشی در بیمارستان دلفان لرستان | قمه‌کش‌ها شبانه دستگیر شدند
سرخط خبرها

۱۵۰ شهرستان کشور فاقد پزشکی قانونی

  • کد خبر: ۱۹۶۳۶۰
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۲
۱۵۰ شهرستان کشور فاقد پزشکی قانونی
در حال حاضر سازمان در ۴۷۰ مرکز، خدمات خود را به مراجعین ارائه می‌دهد، در حالیکه ۱۵۰ شهرستان فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند.

به گزارش شهرارانیوز، معاون توسعه سازمان پزشکی قانونی کشور در سی و نهمین نشست هم اندیشی مدیران پزشکی قانونی گفت: برای رفع مشکل غیراستاندارد بودن ساختمان‌های خود از کمک و مساعدت منابع مختلف از جمله خیرین بهره می‌گیریم.

به گفته رضا حاج منوچهری، پزشکی قانونی یک سازمان خدمت رسان و در مواجهه مستقیم با مردم است که عمده مراجعین آن افراد آسیب دیده هستند به همین منظور ساختمان‌های سازمان باید متناسب با شرایط مراجعین و مصدومین بوده و دسترسی به خدمات سازمان نیز باید به گونه‌ای باشد که مردم برای دریافت خدمات نیازمند طی مسافت‌های طولانی بین شهری نباشند و یکی از ملزومات این امر دارا بودن ساختمان‌های مناسب است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سازمان در ۴۷۰ مرکز، خدمات خود را به مراجعین ارائه می‌دهد، در حالیکه ۱۵۰ شهرستان فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند و بسیاری از ساختمان‌های فعلی نیز استیجاری و یا امانی هستند.

وی با تأکید بر اینکه یکی از منابع سازمان برای رفع مشکل کمبود ابنیه و حتی تجهیزات، خیرین هستند اظهار کرد: سازمان طی سال‌های گذشته با استفاده از کمک‌های خیرین بخشی از کمبود‌های خود را در استان‌های مختلف جبران و تعدادی از پروژه‌ها را به بهره‌برداری رسانده و یا تجهیز کرده است.

 حاج منوچهری به برخی پروژه‌های احداث شده با کمک خیرین اشاره کرد و افزود: احداث مرکز معاینات مهریز، بافق و خاتم در استان یزد، ساخت مرکز معاینات فردوس در استان خراسان جنوبی، احداث ساختمان تشریح بستک و پروژه تشریح رودان در استان هرمزگان، احداث مرکز تشریح پاوه، آغاز ساخت پروژه استهبان استان فارس و تکمیل و تجهیز پروژه مرکز معاینات و تشریح گنبد کاووس و احداث مرکز معاینات و تشریح کلاله از جمله پروژه‌های ساخته شده با کمک خیرین است.

معاون توسعه سازمان پزشکی قانونی کشور با قدردانی از کمک‌های خیرین در ساخت و تکمیل پروژه‌های پزشکی قانونی اظهار امیدواری کرد با توجه به اهمیت خدمات این سازمان و نوع مراجعین آن که نیاز به تکریم و توجه ویژه دارند، سازمان بتواند در آینده، هر چه بیشتر از کمک و حمایت‌های خیرین برخوردار شود تا خدمات بهتری به مراجعین سازمان ارائه شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->